Rengøringshjælp tilbydes af vores rengøringsassistent

Himmerlands HjemmeService har siden 1994 klaret rengøring og andet husligt arbejde i Vesthimmerland, og har fra år 2000 yderligere udvidet området til det meste af Vesthimmerland, heriblandt Mariagerfjord og Rebild.

Vi har over 15 ansatte som alle er vant til at udføre rengøringshjælp i private hjem og er bevidste om, at hver kunde har deres individuelle behov når det gælder privat rengøring. 

Hos os er det altid den samme rengøringsassistent man møder i sit hjem, med mindre ferie eller sygdom tvinger ændringer igennem.

Vi har forsikret alle vores medarbejdere, og skulle uheldet være ude har vi også en forsikring, der dækker evt. skader som vores assistent har forårsaget.

Personlig rengøringshjælp hver gang

Søges der rengøringshjælp og lader man os stå for sin rengøring, opnår man tryghed fordi man lærer sin personlige assistent at kende, og man slipper for at møde nye ansigter hver gang. Dermed behøver man heller ikke forklare eventuelle særlige hensyn fra gang til gang.

Siden loven om FRIT VALG blev vedtaget har du selv kunnet bestemme om du ønsker at benytte den kommunale hjemmehjælp, eller en godkendt privat leverandør. 

Den visiterede hjemmehjælp er underlagt lovgivningen om frit valg, hvilket betyder at kommunen betaler alle omkostninger i forbindelse med visiteret hjælp. 

Himmerlands HjemmeService er godkendt som leverandør af praktisk hjælp i Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord kommuner.​

Ønsker du os som leverandør af praktisk hjælp, skal du blot kontakte visitationen i din egen kommune. De vil derefter sørger for at dine visiterede ydelser bliver overflyttet til os.

Hvis du vælger os som leverandør, har du mulighed for at tilkøbe ekstra tid.

Kontakter til kommunernes visitation:

Pakkeløsningerne til rengøringshjælp omhandler:

  • Privatrengøring
  • Hverdagsrengøring
  • Hovedrengøring
  • Vinduespudsning i forbindelse med anden rengøring
  • Indkøb af dagligvarer
  • Tøjvask og strygning

Hvad koster rengøringshjælp i timen?

God service og høj kvalitet er kerneværdier for os i Himmerlands Hjemmeservice og med os vil du altid møde professionelle medarbejdere. 

Prisen for rengøringshjælp afhænger af dine tilkøb og dine behov, hvor vi dertil har forskellige pakkeløsninger. Kontakt os i dag for at høre mere om disse og lad os finde en løsning til dig. 

Vi står klar på telefon 99 98 97 42 og mail inl@agrinord.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Adresseoplysninger

Himmerlands HjemmeService

Hjortkjærsvej 30 - 9600 Aars

Kontaktoplysninger

Telefon: 99 98 97 42

E-mail: inl@agrinord.dk

Åbningstider

​Himmerlands HjemmeService har åbent alle hverdage fra 08:00 - 15:00.