Om Himmerlands HjemmeService​

Himmerlands HjemmeService har siden 1994 udført rengøring og andet husligt arbejde for borgere og private i Vesthimmerland. Fra år 2000 udvidede vi vores geografiske område således at vi nu opererer i det meste af Himmerland.

Vi har i dag over 65 ansatte, som alle er vant til at komme i private hjem, og som har kendskab til hvor vigtigt det er, at være bevidste om det enkelte menneskes behov.

Rengøring og praktisk hjælp - ​Hos os er et ord et ord og kvalitet en selvfølge.

Himmerlands HjemmeService er godkendt som leverandør af praktisk hjælp i Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord kommuner. Det betyder, at vi udfører rengøring, tøjvask og evt. indkøb i henhold til det, du er visiteret til af din kommune.

Vi klarer både den daglig rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses jeres ønsker og behov.

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top.

Pleje og hverdagsrehabilitering

I 2012 blev Himmerlands HjemmeService godkendt som leverandør af personlig pleje i Vesthimmerlands Kommune. I 2015 kunne vi endvidere bryste os af at kunne tilføje vores godkendelse som leverandør af hverdagsrehabilitering. En tilladelse vi havde kæmpet for at få i 2 år.

I Himmerlands HjemmeService vægter vi borgernes ønsker til hvordan den personlige pleje skal foregå meget højt. Det giver de optimale vilkår for et godt samarbejde samt tryghed i situationen.

Rengøring for miljøet!

En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Derfor foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger med svanemærket, hvor vi kan komme til det.

Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt os for at høre nærmere om de mange fordele ved en fast aftale.​​

Adresseoplysninger

Himmerlands HjemmeService

Hjortkjærsvej 30 - 9600 Aars

Kontaktoplysninger

Telefon: 99 98 97 42

E-mail: inl@agrinord.dk

Åbningstider

​Himmerlands HjemmeService har åbent alle hverdage fra 08:00 - 15:00.